AANGENAAM WONEN

Heesch bruist door het grote en gevarieerde aanbod aan winkels, een rijk en bloeiend verenigingsleven en tal van culturele en sociaal-maatschappelijke evenementen en activiteiten. Er is een hoog voorzieningenniveau in het dorp zelf. Naast een keur aan supermarkten biedt het dorpshart vele speciaalzaken, delicatessenwinkels en een rijk aanbod aan horecagelegenheden. Tevens heeft Heesch vele sportverenigingen (fitness, voetbal, tennis, hockey, badminton, volleybal) en scholen, maar bijvoorbeeld ook een eigen bibliotheek en zwembad.

Het is een plaats met een rijke historie. Met 13.665 inwoners is het de grootste kern van de gemeente Bernheze. Dankzij nabijgelegen uitvalswegen en de strategische ligging van het dorp zijn bestemmingen in de richting Nijmegen of ’s-Hertogenbosch binnen handbereik. Ook Oss en Uden zijn binnen afzienbare tijd bereikbaar.

"Winkels, restaurants en terrassen op loopafstand"

DE MOOISTE NATUURGEBIEDEN

Rondom Heesch kunt u volop genieten van de uitgestrekte en veelzijdige natuurgebieden die de omgeving rijk is. Niet voor niks komen vele toeristen in het hoogseizoen genieten van het prachtige Brabantse landschap. De nabij gelegen natuurgebieden De Maashorst, Het Bomenpark (Hooge Vorssel) en Herperduin maken Heesch de ideale woonplaats als u van recreëren in de vrije natuur houdt. Bezoek ook eens de vele pittoreske dorpen in de omgeving zoals Ravenstein en Grave. Of struin op een mooie dag eens langs de uiterwaarden van de meanderende Maas.

Bernheze Makelaars

Bitswijk 10
5401 JB Uden
0413 – 24 38 18
nieuwbouw@bernheze.nl
www.bernheze.nl

Akker Makelaardij

’t Dorp 126
5384 MD  Heesch
0412-474687
info@akkermakelaardij.nl
www.akkermakelaardij.nl

Interesse in Hof van Heesch?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Hof van Heesch voor u heeft? Schrijf u dan nu in, dan informeren wij u verder en nemen contact met u op zodra de verkoop start.

  In de dorpskern
  van Heesch

  Ruime
  appartementen

  Luxe
  penthouses

  Vele voorzieningen
  in de directe omgeving

  In de dorpskern
  van Heesch
  Ruime appartementen
  Luxe penthouses
  Vele voorzieningen in de directe omgeving